Kategori

Sanitrax tech-unit


Teknisk informasjon:

Størrelse (LxBxH) cm 255x120x145
Vekt kg 1200
Transport per lastebil stk 26
Strømtilkobling 400V 63A
Tilkobling vann 3/4'' F Camlock
Tilkobling avløp 2.5'' M Camlock
Avløpssystem Vakuum
Vakuumtrykk bar -0.3 til -0.6
Vanntrykk bar 3 til 5
Avstand tech-unit til toalett m 30
Avstand til avløp / holdetank m 180 til 300

Beskrivelse:

Hjertet av sanitrax-systemet er vakuumpumpesystemet. Alle moduler er koblet via slanger til den sentrale tech-modulen som kan være plassert 30 meter fra toaletter og urinaler. Etter å ha sugd alt avfall til denne tech-modulen, kverner pumpen alt avfallet og pumper det deretter kloakk eller holdetank som kan ligge opptil 180-300 meter unna. Dette skaper en atmosfære av komfort og sikkerhet fordi det aldri er en stor stinkende servicebil foran modulene.

Tech-modulen er utstyrt med vakuumpumper som kjører automatisk. Sensorer måler vakuumnivåene i avfallsrørsystemet på alle tilkoblede enheter. Tech-modulen erstatter den gammeldagse pumpebilen som involverte mye manuelt arbeid for å tømme toalettene.

I tillegg til å transportere avløpsvannet vekk fra toalettene, er tech-modulen også utstyrt med et profesjonelt vannboostersystem som gir de tilkoblede toalettene ferskvann for å få dem alle til å skylle pent.

Spyling med ferskvann og vakuum fjerner det meste av luktene ut av toalettkabinettet, noe som resulterer i et veldig hygienisk toalettsystem!

For å være til enda mer hjelp, er tech-modulen koblet til våre servere som gir mange nyttige data til vår APP som kan brukes av deg til å sjekke systemets status og til og med eksternt løse potensielle problemer!