R6 + er en ny generasjonen mobil trafikklys der du administrerer innstillinger og overvåking ved hjelp av mobilen, datamaskinen eller nettbrettet. Alt du trenger å gjøre er å sette opp lysene i arbeidsområdet, aktivere dem med et enkelt tastetrykk på mobilen, og så er systemet oppe å går.

BerlexConnect for styring av R6+ trafikklys
Med BerlexConnect kan du kontrollere lysene uten å måtte stå i umiddelbar nærhet av trafikk, du kan administrere og overvåke drift og status eksternt. Systemet viser en logg med signalstyrke, batterikapasitet, mm. Kommunikasjonen mellom lyshodene foregår via mobilnettet og det er derfor ingen begrensninger i hvor langt det kan være mellom hvert lys, så lenge det er mobildekning der de står. Dette gir også store fordeler i forhold til bruk i og ved tunneler.

Trafikksignal R6 + og skytjenesten BerlexConnect gir et klart bilde av trafikksignalene dine og øker sikkerheten til ansatte som ikke trenger å utsette seg for unødvendig risiko på veien. Så lenge du har tilgang til internett, styrer du trafikklysene fra et trygt sted, hvor som helst i verden. Dette gjelder uansett om du har etablert et skyttelanlegg eller et mer avansert flerfasesystem.

Mylifts nye Berlex R6+ trafikklys på Rv. 2 Solørvegen, leid av Danielsen Gravemaskindrift AS for graving av fibertrase.

Med en personlig pålogging kan du være flere fra samme selskap eller depot som kan hjelpe til med å overvåke og administrere driften av enheter / signaler i hele landet. Det er mulig å kontrollere tillatelser, endre og legge til enkeltpersoner når som helst. Alt du trenger er en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.