Kontakt oss
Nyhetsbrev
Søk

ER DU Rå På LOGISTIKK OG PLANLEGGING?

08.02.2023

Logistikken hos oss er alltid i fokus! Vi søker Transportkoordnator til Mylift Hamar.

SEND INN DIN SØKNAD HER

Mylift AS er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2009. Vi leier ut maskiner og utstyr. Vi leverer maskiner og utstyr primært på Østlandet. Hovedtyngden av kundene er innen bygg, anlegg og alle typer eventer.  Mylift AS har en omsetning på 210 millioner og er 60 ansatte. Vi er en fremoverlent aktør i markedet som alltid søker innovative løsninger for våre kunder, innenfor til enhver tid gjeldende regelverk.

Vi jobber kontinuerlig for å sikre rett levering av varer i henhold til kundeordre. Vi ønsker å jobbe planmessig og effektivt, slik at målsetning om leveringspresisjon oppnås. 

Vi er et team med dedikerte ansatte og kanskje er det du som blir vår neste nøkkelperson  hos oss i Mylift AS.

Noen av arbeidsoppgavene:

I rollen som vår transportkoordinator vil du få en spennende, variert og til tider hektisk arbeidshverdag. Ditt ansvar vil innebære ansvar for koordinering av transport som bl.a kjøreruter og overholdelse av tidsfrister, til kontinuerlig forbedringsarbeid. Din delaktighet i ukentlige planleggingsmøter er viktig. Du vil rapportere direkte avdelingsleder. Vi har fem egne biler og bestiller innleid transport ved behov for å sikre at alle leveransene kommer frem i rett tid.

Ønskede kvalifikasjoner:

Hvem er du? 

Du er analytisk og brenner for god logistikkflyt, som baner vei for gode rutiner og arbeidsmetoder. Du er god på å forstå og bearbeide tilgjengelig data effektivt, og selv om det koker litt rundt deg beholder du roen. I tillegg har du evnen til å kommunisere tydelig og korrekt, både muntlig og skriftlig.

Dette er en viktig nøkkelrolle og du vil få god mulighet til å utføre og påvirke til god logistikkflyt. Fleksibilitet er viktig for at du skal lykkes i rollen.

Hvorfor velge oss som din arbeidsgiver? 

Vi i Mylift AS, ønsker deg velkommen til et trivelig og driftig arbeidsmiljø – vi har det gøy og jobber hver dag med å forbedre detaljer som kan løfte effektiviteten og kvaliteten for våre kollegaer og kunder. Vi kan love deg en variert og spennende jobb i et selskap med solid økonomi. Vi har engasjerte eiere og et styre som sammen med deg har ambisjoner om videre utvikling og vekst. 

Identifiserer du deg med dette? Vi gleder oss til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad: 481 44 303 | hilde.bolstad@adecco.no

Om arbeidsgiveren

Mylift AS avd. Event er en totalleverandør av utleieprodukter til alle typer arrangement og leverer årlig produkter og tjenester til flere små og store festivaler, konserter og idrettsarrangement. Mylift har en omsetning på 200 millioner og har 55 ansatte. Mylift har avdelinger på Gjøvik, Elverum, Dal og hovedkontor på Hamar.

SEND INN DIN SØKNAD HER

Mylift Hamar

92 40 48 00
web.hamar@mylift.no
06.30 - 16.30
Elvesletta 39
2323 Ingeberg
Åpne i Google Maps

Mylift Stor-Oslo

92 40 48 00
web.oslo@mylift.no
07.00 - 16.00
Vognvegen 25
2072 Dal
Åpne i Google Maps

Mylift Gjøvik

92 40 48 00
web.gjovik@mylift.no
07.00 - 16.00
Sivesindvegen 1
2827 Hunndalen
Åpne i Google Maps

Mylift Elverum

92 40 48 00
web.elverum@mylift.no
07.00 - 16.00
Torolf Storsveens veg 25
2411 Elverum
Åpne i Google Maps

Heisann

Kontakt meg

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil kontakte deg så fort vi har mulighet.

De merkede feltene må fylles ut.

Vent litt …