Kontakt oss
Nyhetsbrev
Søk

TRIVES DU SOM LIMET I EN ORGANISASJON, DER DU ER EN SYNLIG OG TYDELIG LEDER?

08.02.2023

Trives du som "limet" i en organisasjon, der du er en synlig og tydelig leder som bidrar til at hver enkelt ansatt får utnyttet og utviklet sitt potensiale?

SEND INN DIN SØKNAD HER

Mylift AS er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2009. Vi leier ut maskiner og utstyr. Vi leverer maskiner og utstyr primært på Østlandet. Hovedtyngden av kundene er innen bygg, anlegg og alle typer eventer. Mylift AS har en omsetning på 210 millioner og er 60 ansatte. Vi er en fremoverlent aktør i markedet som alltid søker innovative løsninger for våre kunder, innenfor til enhver tid gjeldende regelverk. Vi har avdelinger på Hamar (hovedkontor), Elverum, Gjøvik og Stor-Oslo (tidl. Dal). 

Vi søker en operativ og tilstedeværende leder som ser muligheter for utvikling og videre vekst. Vi ser for oss at du har ledererfaring, økonomisk forståelse og god kremmerånd. Våre ansatte er de viktigste ressursene våre og du er den som motiveres av å lykkes sammen som et lag.

Ansvarsområder:

Ønskede personlige egenskaper og kvalifikasjoner:

Som person er du målrettet og genuint opptatt av å lede dine ansatte til gode resultater. Du trives best når du har oversikt og dette kommer da gjerne av din gode evne til å planlegge, strukturere og sette ting i system. 

Du trives som «limet» i en organisasjon, der du er en synlig og tydelig leder som bidrar til at hver enkelt ansatt får utnyttet og utviklet sine sterke sider. Med din lederstil er det lett for dem å finne motivasjon selv! Du bidrar til at teamet ditt får en god og effektiv hverdag som igjen gir fornøyde kunder. 

Du har teft for økonomi og vil være en pådriver for strategi, vekst og utvikling av selskapet. Det å bygge en felles kultur for hele Mylift AS og å få alle til å spille på lag blir en viktig del av jobben. 

Erfaring fra logistikk, industri eller byggebransjen og relevant utdanning er en fordel, men erfaring og kompetanse innen moderne ledelse med lagspill i fokus og evne til å lære vår drift og våre produkter er vel så avgjørende. 

Hva kan du forvente?

Vi i Mylift AS, ønsker deg velkommen til et trivelig og driftig arbeidsmiljø – vi har det gøy og jobber hver dag med å forbedre detaljer som kan løfte effektiviteten og kvaliteten for våre kollegaer og kunder. Du vil i stor grad bidra til å forme din egen arbeidshverdag og vi kan love deg en variert og spennende jobb i et selskap med solid økonomi. Vi har engasjerte eiere og et styre som sammen med deg har ambisjoner om videre utvikling og vekst. Du vil få lede dyktige og motiverte ansatte med yrkesstolthet.

Stillingen rapporterer til daglig leder i Mylift As.

Vi er opptatt av å være seriøse, solide og nytenkende. Vil du være med på laget?

Vi ser frem til å høre fra deg. For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Adecco Select, Hilde Bolstad: 481 44 303 | hilde.bolstad@adecco.no

SEND INN DIN SØKNAD HER

Mylift er også en solid totalleverandør til alle type eventer, se film:

Mylift Hamar

92 40 48 00
web.hamar@mylift.no
06.30 - 16.30
Elvesletta 39
2323 Ingeberg
Åpne i Google Maps

Mylift Stor-Oslo

92 40 48 00
web.oslo@mylift.no
07.00 - 16.00
Vognvegen 25
2072 Dal
Åpne i Google Maps

Mylift Gjøvik

92 40 48 00
web.gjovik@mylift.no
07.00 - 16.00
Kontrollvegen 3
2827 Hunndalen
Åpne i Google Maps

Mylift Elverum

92 40 48 00
web.elverum@mylift.no
07.00 - 16.00
Torolf Storsveens veg 25
2411 Elverum
Åpne i Google Maps

Heisann

Kontakt meg

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil kontakte deg så fort vi har mulighet.

De merkede feltene må fylles ut.

Vent litt …