Mylift Holding AS har kjøpt 100% av aksjene i Mortens Kranservice AS. Mylift Holding AS så synergier med å ha Mortens Kranservice AS som et selskap i Myliftgruppen. Selskapene utfyller hverandre godt, begge jobber innenfor utleie av tjenester primært på Østlandet. Myliftgruppen driver med utleie av maskiner og utstyr og er en av de største norskeide utleieselskapene i Norge.

– Mortens Kranservice AS er et strategisk oppkjøp som gir spennende muligheter og et tett samarbeid hvor vi naturlig komplementerer hverandre, sier konsernsjef Knut Rindal. I tillegg styrker dette kompetansen vår, spesielt innenfor logistikk og kraning. Oppkjøpet gjør oss til en mer komplett samarbeidspartner spesielt for kunder i bygg og anlegg, samt events.

Knut Rindal
Knut Rindal, konsernsjef i Mylift Holding AS

Morten Svenmoen har drevet selskapet siden 1998 og har ingen naturlige arvtakere i familien. Når Knut Rindal i Mylift Holding AS ringte, fant de raskt tonen og ble enige om å gjennomføre transaksjonen. Mortens Kranservice AS skal fortsette som tidligere med samme navn og logo, som et eget forretningsområde i Myliftgruppen. Morten Svenmoen skal fortsette videre som daglig leder.

Vi gleder oss til å samarbeide med de dyktige folkene i Mortens Kranservice AS.

 

For spørsmål eller kommentarer, kontakt Knut Rindal på tlf. 977 69 099.

Ler mer om saken i Hamar Arbeiderblad og Ringsaker Blad her:
Da Morten ble 62 var timingen perfekt: – Alderen tar igjen meg også
Morten selger livsverket: – Det er vedmodig