Maskinsalg

Andre tjenester

Nyttige lenker

Ioniering Inoxex 600 & 2000

Ved hjelp av ionisering, tar IONEX bort byggestøv, asbeststøv og til og med det farlige mikrostøvet.
ionex-677x449px-16
Beskrivelse
Ionex 600 Ionex 2000
Justerbar luftstrøm:  40-100 m3/t 10-1400 m3/t
Energiforbruk: 120W, 230V 1-fas  300W, 230V 1-fas
Mål: 32 x 40 x 48 cm 75 x 70 x 78 cm
Vekt: 16 kg 55 kg

Ved hjelp av ionisering, tar IONEX bort byggestøv, asbeststøv og til og med det farlige mikrostøvet. Maskinen fjerner også brann- og røyklukt, lukt fra løsemiddel og andre sterke lukter som for eksempel fra muggsopp. Som en ekstra bonus får du en sunn, oksygenrik luft, som kan sammenlignes med ren og frisk uteluft. Den ekstremt raske og effektive rensningen av luften gjør at arbeidet kan utføres mer effektivt og med færre stopp i arbeidet.
I motsetning til den tradisjonelle luftrenseren, som forsøker å fange partikler i luften, rengjør Ionex luften ved hjelp av ionisering. Maskinen fyller luften med positivt og negativt ladede oksygenmolekyler. Disse binder sammen de forurensede partiklene som da synker til gulvet og blir der. Når dette er gjort kan man enkelt støvsuge eller børste ut støvet. Ionene renser også luft fra røykpartikler, luktmolekyler, muggspor, bakterier og virus.

IONEX er svært anvendelig i alle bransjer innen bygg og anlegg. Om du jobber med riving og demolering, saging, sliping, pussing eller asbestsanering – IONEX er skapt for å fjerne støv og gjøre arbeidsdagen mer behagelig og effektiv. Skal det gjøres en jobb i et bygg som har vært i brann? Sett på IONEX over natta og rommet er fritt for gasser og lukt dagen etter.

Bruksområde:
· Riving
· Demolering
· Saging
· Fresing
· Sliping
· Pussing
· Asbestsanering
· Fjerning av gasser og lukt