Maskinsalg

Andre tjenester

Nyttige lenker

Kurs 2018 - Hamar, Gjøvik og Elverum 

 

Mylift har merket seg at det eksisterer et behov for kursing innen bygg og anleggsbransjen. Vi har knyttet til oss eksterne kursholdere samt at vi også holder kurs i egen regi. I denne forbindelse kan vi tilby kurs i personløfter, brukerkurs stillas, stillasbygging, stroppe og anhuker, modul 1.1 og elektrisk småverktøy. I tillegg til dette kan vi tilby kurs i arbeidsvarsling, varme arbeider, truck kurs, våtromskurs og alt innenfor maskin. Føler du at det mangler et kurs i katalogen? Ta kontakt så kan vi sette opp kurset du trenger. Inkludert i prisen er kursbevis, kursmateriell og kaffe. Mat er inkludert på dagskurs.


Vi har muligheten for kurs også på engelsk og polsk. For informasjon, ta kontakt med Knut Johansen på knut@mylift.no eller ring 90 07 02 83.
 
Ved mindre en 8 påmeldte per kurs kan kursleder avlyse og påmeldte deltagere flyttes til neste kursdato. Kurssted er Hamar, Gjøvik eller Elverum. Hamar: Kurssted Hamar er Mylift Hamar, Elvesletta 39 2323 Ingeberg. Kurssted Gjøvik er Mylift Gjøvik, Sivesindvegen 1, 2827 Hunndalen. Kurssted Elverum er Torolf Storsveens veg 25, 2411 Elverum. 


LAST NED KURSKATALOG HER 

LAST NED PÅMELDINGSSKJEMA HER